Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

“Belediye çalışanı da, halkı da mutlu bir Adana istiyoruz”

“Belediye çalışanı da, halkı da mutlu bir Adana istiyoruz”

“Belediye çalışanı da, halkı da mutlu bir Adana istiyoruz”

Adana Büyüksehir Belediyesi Itfaiye personeline, “Stres Yönetimi, Iletisim ve Madde Bagimliligiyla Mücadele” konulu verilen seminerin ardindan sertifikalari dagitildi. Sertifika törenine katilan ve itfaiye personeliyle bir araya gelen Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, “Belediye çalisani da, halki da mutlu olan ve iyi hizmet alan bir Adana çabasindayim” dedi.

 

ITFAIYE PERSONELIMIZ ISINI CESURCA VE BASARILI SEKILDE YAPIYOR

Adana Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi’nca verilen seminerin ardindan Itfaiye Daire Baskanligi’nda düzenlenen sertifika törenine katilan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, itfaiye personelini son dönemde Adana’da yasanan sel felaketindeki basarili çalismalarindan ötürü kutladi.

 

Belediye personelinin, kurmak istedikleri çalisma sistemini anladigina deginen Baskan Karalar, “Yaniniza sik sik gelemesem de itfaiyeyi yakindan gözlemliyorum. Yanginda, selde, yagmurda basarili çalismalarini yakinen takip ettim. Bu sertifikalar egitim sertifikasi ama bir tebrik sertifikasi olarak kabul edin. Bir yangin oldugunda bizim kardeslerimiz ve devletin, milletin mali zarar görüyor. Hem selde hem yanginda Adana Büyüksehir Belediyesi büyük basari gösterdi. Bütün arkadaslari yürekten tebrik ediyorum” diye konustu.

 

ADANA’YI DÖNÜSTÜRÜP DEGISTIRMELIYIZ

Baskan Zeydan Karalar, sözlerine söyle devam etti: “Hepimiz bu memleketin insanlariyiz. Bazilarimiz baska sehirlerde dogmus olsak da, burada yasiyorsak artik memleketimiz Adana. Hepimiz Adana’nin menfaatine çalisiyoruz. Ne kadar iyi görev yaparsak kentimizin degeri o kadar artar. Ben belediye çalisanlarinin ve halkin mutlu oldugu bir Adana istiyorum.

 

Bizim Adana’yi dönüstürüp degistirmemiz, olumsuz görüntülerden kurtarmamiz lazim. Bunun da bir maddi karsiligi var. Bunu bulmak belediye baskaninin görevi. Ben de bunu yapmaya çalisiyorum ve yapacagiz.” Baskan Zeydan Karalar, sertifikalarin dagitilmasinin ardindan personelle birlikte yemek yedi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli